Rss Feed
 1. Simplemente dos palabras....

  miércoles, 6 de febrero de 2008

  Hola chicos en este post numero 99 una pequeña inclusión en las siempre divertidas legislativas de nuestro amado partido Republicano. Simplemente no hay palabras o quizás si, dos. Puro fuego 2. 4 comentarios:

  1. bruta pro ley y orden dijo...

   que hacia usted, sr. mostrenco de pro, a estas horas intempestivas con un ordenador entre manos?
   simplemente dos palabros... vaya rostro!!!!

  2. SaTaTe dijo...

   Hackabe power!!!!! No se me ocurre un motivo mejor para votar a alguien que el de tener el soporte de Chuck Norris. Eso si que es una medida para la gente de a pie y no Zapatero y sus 400€.

  3. Èric dijo...

   In the eyes of a Ranger, the perfect stranger....ai nens, quines cançons que em venen al cap quan veig a Mr Chuck, si ara resulta que se'ns ha posat en política ves. Cal destacar el cop de puny que enganya contra la càmera, mentre la veu en off diu Chuck Norris APROVED, osti nanu, ara només falta que surti el seu company negre, el Trivet, dient que com el tema de la raça li tira i tal, que res, que vota al Obama. I ja la tenim liada amics, vinga a fotre's a crits enmig de la comissaria de Kansas, i clar, el Trivet ja ho era ja de xuleres, però és que plantar-li cara a en Chuk no està a l'abast de tothom. No oblidem que el triangle de les Bermudes, era un cony de quadrat abans que Chuk li clavés un patadot mortal man!! Uf, ets molt gran Mr Norris

  4. Pere dijo...

   Jo només us deixo una enmquesta que deuria haver anat a una altra banda

   http://reverent.org/an_artist_or_an_ape.html

   Apa, que us llepin l'entrecuix.